Privacy

Beste klant, om tot een bestelling over te gaan dient u uw gegevens in te vullen. Met uw gegevens zullen wij zorgdragen voor een correcte aflevering van uw bestelling. Verder worden uw gegevens nooit aan derden verstrekt. Heeft u verder vragen omtrent uw privacy of andere vragen kunt u ons bereiken via de klantenservice.

Privacyverklaring world nautic center

Privacyverklaring world nautic center 25 mei 2018 Je privacy is voor world nautic center van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel(s) van worldnauticcenter allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met world nautic center. Afhandelen bestelling Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). Reclame Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij: %u2022 per e-mail %u2022 via social media Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Locatiegegevens Soms is het nodig voor onze webwinkel(s) van Worldnauticcenter om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie. Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen. Advertenties Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of je deze leuk vindt. Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). In onze webwinkel(s) zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Google Analytics Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren. Beveiliging Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen: %u2022 De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert Wijzigingen in deze privacyverklaring Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten: %u2022 uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen %u2022 inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben %u2022 het laten corrigeren van fouten %u2022 het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens %u2022 intrekken van toestemming %u2022 bezwaar maken tegen een bepaald gebruik Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Klacht indienen Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Contactgegevens world nautic center prisma 73 3364dj Sliedrecht info@worldnauticcenter.com 0184 44 77 70

Winkelwagen

in winkelwagen:
  producten

Subtotaal:

> Bekijk uw winkelmand
> Begin met afrekenen

Klantenservice

/database_files/0/0/29558_0_0.png0184-760021

ma t/m vrij: 09:00 - 18:00 Zaterdag: 09:00 - 15:00

Winkel/Showroom

Kom naar de winkel voor de complete collectie    Klik hier voor de openingstijden en adresgegevens Jobe.nl Prisma 73, Sliedrecht  Naast A15 tegenover Praxis & Intratuin (gratis parkeren)

> Openingstijden

Ruilen/Retouren

Voor meer informatie over het bestellen en betalen van prodcuten, of over het ruilen of retourneren van uw reeds ontvangen order, kunt u terrecht op onze informatiepagina.

Klik hier om deze te openen>>

Sale

     /database_files/0/0/28382_0_0.jpg

Bedrukken

Het is bij ons, van zwemvestenshop.nl, ook mogelijk om uw reddingsvest(en) of reddingsboei(en) te laten bedrukken. Door onze ruime ervaring hierin, kunnen wij u het beste resultaat garanderen.

meer informatie >>

Geen probleem!

Ga verder >>

Prisma 73 - 3364 DJ- Sliedrecht - T: +31(0) 184 44 77 70
(Naast A15 tegenover Praxis en Intratuin)

Meer informatie en openingstijden >>